lauantai 7. kesäkuuta 2014

Explicit lyrics - Rumia riimejä


        Esipuhe: Varoituksen sana. Tämä kirjoitus sisältää ison annoksen rumaa kieltä ja paskanmakuista lyriikkaa. Ei välttämättä sovellu heikkohermoisille, alaikäisille ja mun sukulaisille. Teitä on varoitettu.

        Vittu. Siinäpä vasta ruma sana. Kun vielä äitini nurkissa asuin tämä sana oli pannassa samaan tapaan kuin pontikka leka kieltolain aikaan. Eli kyllähän sitä käytettiin heti kun viranomaisen kaiken näkevä silmä ei jostain syystä kaikkea nähnytkään. Muut perisuomalaiset kirosanat edustavat mulle niin kutsuttuja voimasanoja.
         Perrrrrrkeleeeeee!!! Hianosti soi suussa ja heti on He-manin voimat kun tuommoisen taikasanan lausuu. Tämä sopii niin moneen juhlaan ja tilaisuuteen että allekirjoittanut on tukehtunut omaan parran kasvuunsa jos niitä alkaa tähän listaamahan.
        Saatana sanana taasen kutsuu jo hieman pahaenteisemmin tummia pilviä hermonsa polttaneen pään päälle. Sisältää  jo hippusen enemmän kiukkua kuin edellinen kirosanaksi taittunu pakana Jumala.
        Jumalauta termiä valitettavasti kuullaan yhä harvemmin. Se on semmoinen talon isännän viimeinen runo parin kosu pullon jälkehen ennen kuin vaimo ja lapset löytävät itsensä kinosten keskeltä vilvoittelemasta. Toki tässä yhteydessä sitä ei monikaan toivo kuulevansa mutta soisin edes ihan siinä perus - "hampurilainen tippui maahan ja lyön ensimmäistä joka samassa snägärijonossa katseeni kohtaa kello neljän aikaan aamuyöllä" - tosi elämän installaatiossa sanaa heläytettävän. Tämä kuitenkin poiketen edellisistä paholaisen kutsuista on viimeisiä miehisiä kaipuuden tunnustuksia Herramme Jumalan tykö. Sitä ei kuitenkaan ihan kokonaan kehtaappi julki lausuman että "Jumala auta", niin turvallisempaa tuupata sanat yhteen ja ottaa vielä yksi kirjain pois, jotta pään selvitessä ei tarvitse kirkkoon ensimmäisenä karauttaa.
         Helvetti edustaa taas saatanan ja perkeleiden kotikontua jolla pystyy näppärästi nivomaan koko babylonian hirvitykset samaan kasaan. Näistä Luciferin kutsuista ehkä se epätoivoisin. Siinä vaiheessa suussa hyvin maistuva kirjainten kombinaatio kun se perhe ei palannutkaan sieltä hangesta. Vaimo muutti lasten ja uuden Nigerialais syntyisen siippansa kanssa Afrikkaan koska kyllästyi makaamaan joka talvi lumessa promillemittarin näyttäessä punaista. Ja asuntolaina on maksamatta. Eppu Normaali synkistelisi vielä sen verran lisää että koiraankin osui pyrstötähti. Silloinhan on kiva kajauttaa ilmoille "helevettiiiii!".
 
      Mutta nyt päästänkin taivaiden ja helvetin kutsujen jälkeen pakinoinnin vittumaisimpaan osuuteen. Mitä vittua?! Tätä vulvan rienausta voi käyttää missä tahansa, milloin tahansa, ja miten tahansa. Se toimii, verbinä, adjektiivina ja substantiivina. Sillä voit aloittaa lauseen, pilkuttaa lauseen ja lopettaa lauseen. Se on kirosanoista röyhkein ja rumin vaikka sen latinankielinen vastine kuvastaakin hedelmällisyyttä ja "valoa tunnelin päässä" hetkeä niille joita ei ole veitsen avustuksella tähän maailmaan kiskaistu. Sitä käyttävät kaikki. Kun tilanne niin vain sallii.
        Tätä sanaa harvemmin kuullaan Hankenista valmistuneelta paremmalta kansalaiselta tai Aalto-yliopiston tuottamilta uuden maailman järjestyksen järjestäjiltä. Ei,tämä ei ole Kokoomuslaista. Tämä poliittinen vituttomuus kuitenkin koskee vain niitä hetkiä kun on kravatti kaulassa. Sana on tottakai erittäin vapaassa sylyssä myös herras kansalla kun kabinettiin päästään köyhällistöä ruoskimaan. Poliittisessa kontekstissa vittu kuuluu enemmänkin perussuomalaisten suuhun eli Suomen alati kasvalle äärioikeistolle. Siellä saakin olla rehdisti täysi apina. Ei tarvitse apinan piiloutua kapulakielen alle niinkuin tuossa ensiksi mainitussa puolueessa.
        Jos sanan syntisen sylkijä on erittäin nuori tai erittäin vanha, vitun vahvuus kasvaa ekpotentiaalisesti. Nuori saa osakseen halveksuntaa huonosta kasvatuksesta ja vanhuksen vittuiluun ei kukaan osaa suhtautua millään tavalla. Niidenhän pitäis olla jo ihan seniileitä.
        Sukupuoliroolitkin loistavat kerrankin aidosti olemattomuudellaan kun vittua viljellään. Sitä lentääpi kummankin suusta tasapuolisesti. Nainen toki saa heti huomattavan arvon alennuksen tämänlaista alatyylin ilmausta puheessaan soveltaessa. Naiset näpsäkästi myös kiroavat oman tavaransa. Sukupuoliroolit takaisin. It's a man's world.
     
        Tarkoitus oli lyhyesti pohjustaa vittua ja kertoa mikä eniten vituttaa. Noh, nyt keskityin enemmälti siihen pohjustamiseen. Ei nähkääs tuommoinen sana sovi munkin mieleen. Menee heti pasmat sekaisin. Joutuu käydä hiilikellarin kautta kerberosten saattelemana jalat tuonelaa ja kalju taivasta hipoen ennenkuin päästään asiaan. Tarinoinpa kuitenkin muutamalla sanalla tämän paikan ja kulttuurin vittumaisuuksista. Seuraavaksi mainitut seikat eivät ole missään vituttavuus järjestyksessä.

1. Hygienia on ihan vitusta täällä. Kaikin puolin. Jengi käy paskalla eikä pese käsiään. Hyi vittu! Sitten tullaan luontevasti suoraan huussista heittämään yläfesseä.. Onneksi kulttuuriin kuuluu kumartaminen ja kaikenlaisen fyysisen kosketuksen välttäminen. Voi tyylikkäästi ohittaa tilanteen nopeasti niskojaan niksauttamalla. Ajoitus täytyy olla vaan erittäin kohdillaan että osaa haistaa jo pitkältä high fiven mahdollisuuden. Myös aivastaminen käteen ja sen jälkeen kätteleminen on hyvin korealaista. On se sitten treenisali, ruokasali, yleiset vessat tai turisteille vuokrattavat huoneet, kaikki on ihan vitun likaisia. Saippuaa ei liikoja tuhlata vaan usein luotetaan ihan lähdeveden kaikkivoipaan voimaan.

2. Ruokatavat. Ruokaa tungetaan lärviin suhteessa enemmän kuin liian läski pussirotta tunkiolla ja sen jälkeen aloitetaan keskustelu. Siinä voi sitten katsoa vastapuolella istuvan kaverin päivän menun ja samalla väistellä lentäviä kasviksen palasia. Vituttaa tommonen.

3. Hierarkia. Toivon että haistatte tässä koko tekstissä huumorini mutta nyt puhun vakavasta asiasta hetken vakavasti. Joku hetki takaperin Koreassa oli satoja opiskelijoiden henkiä vaatinut laivaturma. Laivan jo valuessa kohti Haadenin kitaa miehistö oli kehoittanut ihmisiä pysymään hyteissään. Ja ihmiset pysyivät. Siinä ajateltavaa tottelevaisuudesta. "They say jump and you say how high?" Täällä tehdään juuri niin kuin joku vanhempi tai korkea-arvoisempi tahtoo. Työmoraali on aivan älyttömän kova mutta mietippä yksinkertaistettua tilannetta missä on yksi pomo ja sata alaista. Pomo antaa käskyn ja duunarit tekevät hommia kuin viimeistä päivää. Olisikohan mitenkään mahdollista että edes yhdellä sadasta olisi idea miten homma sujuisi kaikinpuolin tehokkaammin? Varmasti olisi mutta kaikki on turpa kiinni. Huh vittu miten tyhmää. Täällä joka maailman kolkasta tulleita ihmisiä jututtaneena olen saanut kuvan että tämä on hyvin yleinen aasialainen tapa toimia. Tai olla toimimatta. Toisaalta jos aasiassa säilytettäisiin sama vauhti ja into painaa duunia ja siihen onnistuttaisiin lisäämään lupa ajatella itse ja olla luova ja toimia sen mukaan... Kompassiin jäisi ainoana ilmansuunta itä. Länsi pyyhittäisiin kartalta.

4. Luostarimme zen martial art. Ja siihen liittyvät treenimetodit. En ole käynyt urheilukouluja mutta olen ollut monessa mukana joten ainakin mutu tuntuma on erittäin vahva. Jos päivään sisältyy aamu ja iltareenit ja yleensä siinä välissä vielä noin tunnin fudis sessarit niin mitenköhän tämä olisi kaikista terveintä rakentaa? Olisiko hyvä että aamulla vedettäisiin tiukat potkujumpat ja illalla sitten venyteltäisiin itsemme mukavaksi? Varmasti olisi. Mutta teemme juuri päinvastoin. Ja alkulämmittely on aina sama rutiini. Ja siitä puuttuu lämmittely. Kylmillä kintuilla reippaiden neljän tunnin yöunien jälkeen on hyvä vetää maksimispagettia joka suuntaan ja sen jälkeen painella virkeänä ja jalat täynnä räjähtävää voimaa suoraan duuniin. No ei vittu ole!! Fudis menee vielä mukavasti makaroniksi muuttuneilla raajoilla mutta iltatreeneissä räpylät on jo ylikypsää pastaa niinkuin on mielikin. Kuka vitun insinööri tän keksi?! Kaikkia muita kamppailu-urheilun muotoja sitten ihmetellään isoon ääneen.. Varsinkin Koreassa suosittua Taekwondoa ja vapaaottelua. Täyskontakti ja kilpaileminen ei joidenkin täällä opettavien mielestä ole zen. Vittu menkää itteenne! Zen=Olla hetkessä. Kokeilkaapa mennä ottelemaan Taekwondoa tai vaparia ja olla jotain muuta kuin hetkessä. Jos se on vaikeaa niin suunnitteleppa vaikka seuraavan viikonlopun kahvi ja pullakutsuja tuttava pariskunnallenne kesken matsisi . Ja saat nauttia pulla kahvit pillin läpi. Ihme vitun tekopyhää lässytystä. Ja martial art rujosti käännettynä muuten tarkoittaa sota taidetta. Tanssi taide on ihan toinen juttu. Sodassa osutaan oikeasti.

Nonniin. Tekipä hyvvee. Jos tuntuu siltä että se vittu on siinä kielenpäällä nin pistäkää tykittäen. Tunteiden tukahduttaminen on epätervettä. Vittuun kaikki "namaste hipit". Viha kumpuaa tiedottomuudesta ja pystymme pääsemään siitä monenlaisilla harjoitteilla eroon ja olla rauhallisuuden perikuvia. Mutta jos emme sitä ole niin ei vittu näytellä! Luonnollisen vittuuntumisen jälkeen on hyvä tarkastella itseään ja miettiä mistä kaikkia sai alkunsa jotta seuraavalla kerralla sinulla on jo tietoa omasta ajatus ja tunnemaailmastasi jotta voit ihan aidosti ja oikeasti olla "om mani padme hum". Luonnollisuus on kaunista.

Peace & love partypeople!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti