tiistai 4. maaliskuuta 2014

Ensimmainen viikko luostarissa. Kiitos ja anteeksi osa 1.

        Yritan taasen olla pikakirjoittaja neljasormijarjestelmallani. Tanskalaisen kamppikseni I-teknologia kaytossa. 56-vuotias herra on 6danin taekwondoka ja entinen tanskan mestari kehonrakennuksessa. En halua suututtaa =) Aivan loisto salli! Ikaistaan helposti kymmenen vuotta nuoremman nakoinen. Harjoittanut zenilaisyytta jo pitkan tovin joten keskusteltavaa riittaa. Niinkun tuli ennen lahtoa kavereiden kanssa puhuttua alussa on uutuuden viehatys sitten tulee negatiiviset asiat jotka on alussa sokeudessaan sivuuttanut ja sen jalkeen paastaan lahemmaksi totuutta. Tai sen tavoittelua. No ensimmaiset pari paivaa olin kylla aika pihalla eika tuntunut yhtaan mukavalta. Ahdisti reippahasti. Ei niinkaan etta olisi ollut psyykkisesti tai fyysisesti mitaan liian rankkaa tekemista vaan nain jalkikateen ajateltuna taisi aivot ottaa hetken aikaa sopeutuakseen. Ja sopeutuivathan ne. Nyt tama on kai sitten sita alkuhuumaa koska tunnen oloni erittain kotoisaksi. Mieli lepaa. Tassa ajassa jo tunnen rauhoittuneeni paljon ja negatiiviset tunnelmat on aika minimissaan. Ehka 45 minuuttia meditaatiota tuottaa hieman tuskaa mutta kipu on kaveri ja tuska toveri. 30 minuuttia on se mihin on kotopuolessakin tottunut silloin kun sita on jaksanut laiskuudeltaan tehda. Mutta siihen kun lisaa vartin paalle ni johan ahdistaa =) Lahinna vaan kinttuja. Ja toki sita myota paa huutaa etta loppuis jo! Vaikka taytyisi antaa mielen ja varren olla levossa niin aika hankalata noin pitkaan. Mutta tekee aivan alyttoman hyvaa. Viihdyn paremmin kuin hyvin. Ja yksi suuri pelastus mita olen taalla loytanyt omalle mielenterveydelleni... Elkaa stressatko. Ei se rakoile. Ainakaan viela =) Pelastus on se etta taalla on joka safkalla jalkiruokaa!! Jippikaijeeeee!! Hedelmia,riisikakkuja sun muita hyveita. Pistan jalat taskuun ja pyorin taalta takaisin Suomeen.
 
        Mitas muuta nopsasti kertoisin.. Jospa vahan vuodattaisin & avautuisin.. Etta jos jollekkin nyt on liika herkkaa niin tukkikaa kaikki vartalonne yhdeksan reikaa ja siirtykaa tekemaan jotain fiksumpaa ;) Vuorossa kiitos ja anteeksi osasto. Ja varmasti unohdan monta eika nama ole tarkeysjarjestyksessa mutta jostain on hyva aloittaa. Ja vuoden aikana lista varmasti jatkuu =)

        Perhe. Aitille kiitos ja anteeksi. Olet kestanyt melkein pahinta laatuaan olevaa kauhukakaraa esimerkillisen hyvin hankalissa olosuhteissa. Itsetuhoisesta ja aseilla uhkailevasta agressio kimpusta on karsivallisyytesi ja rakkautesi ansiosta kasvanut jotain muuta. Ja aion kasvaa roimasti lisaa. Alan pikkuhiljaa nahda omaa itsekkyyttani paremmin paiva paivalta.
        Isille. Koska olet paremmilla metsastymailla jo vuoden seikkaillut jaan kiitokseni ja anteeksipyytoni sulle paassani.
        Hanzulle. Kiitos ja anteeksi. Olet paassyt aika nuorena katsomaan kunnon sekoilua. Ja vanhempana kuuntelemaan kun kerron mika on oikein ja vaarin. Aika harvoin ma oikeasti tiedan. Jos silloinkaan. Ja niin tylylla tavalla etta moni olisi kaantanyt selkansa. Niinkun onkin. Onneksi meidan perheessa veri on vetta sakeampaa.
       
        Laakerille. Loisto jassi! Sanotaan nyt pelkastaan kiitos. Lehman hermot lastenkasvatuksessa ja ilmeisesti myos parisuhteessa. Ihan uudenlainen tapa meidan perheessa =)

        Skideille. Kiitos etta olette olemassa. Opin jotain vastuusta enona. Ja anteeksi etta kamppani on paapiirteittain ollut niin torkyinen ettei sinne ole lapsia voinut paastaa.

Rakastan teita kaikkia. Nakojaan helpompi kirjoittaan kun sanoa. Aion opetella myos sanomaan.

        
        Ja Sinulle kiitos. Opetit minua ymmartamaan jotain ikuisuudesta. Ja diggaamaan Celine Dionista. =) 

(Tiedan taman aiheuttavan pahoinvointia ja aivohalvauksia ja ebolaa lahestulkoon jokaiselle lukijalle tassa vaiheessa. Mut ma varoitin). =)

     

        Sitten ystaville kiitos ja anteeksi:

Mamba, kiitos, eka jassi jolle paasi avautumaan niinku avaudun nyt ja ymmarsit etta tunteet ei oo varattu pelkastaan naisille ja homoille. Ja ulkomaalaisille. 
       
Lazy, olisi painokelvotonta tekstia kiittaa kaikesta mita ollaan touhuttu. =) Kyl sa tiat =) Ja anteeksi etta ei olla oltu tekemisissa koska en osaa nousta junaan. Opettelen senkin. 

Mr. perfect. Kiitos. Isoveli ainesta vaikka ollaan saman ikaisia. Loistava kakkos skeba. En siltikaan kannata koskaan Kokoomusta =)

Jaques. Kiitos. Kitaraa taytyy osata soittaa hampailla. Jassi on avannu mun paata skidista asti. Politiikkaa ja filosofiaa silloin kun en tiennyt moisten sanojen olemassaolosta. Oot ohjaillut mun lahtoa tanne aika tavalla. Eika vahiten esittelemalla Shelterin Mantran =) Ja anteeksi myos sulle etten osaa nousta junaan. Lupaan opetella.

Rutabele. Kiitos. Olet poistanut kirjaimellisesti seka kuvainnollisesti teraaseita pois mun kasista.. Loisto keskusteluja sun kanssa aiheesta kuin aiheesta! Kertoisin basisti vitsin jos osaisin. Joo... Toi junan kaytto. Anteeksi.

Jones. Kiitos. Eka jassi kenen edessa olen uskaltanut ja kehdannut itkea. Se kertoo mun kohdalla paljon. Loistavia autotalli jameja ja keskusteluja aiheesta ja helvetillisen paljon  myos sen vieresta =)
Anteeksi. Sun luo paasee kavellen.. Opettelen kavelemaan.


                Ymmarran etta jotkut ihmiset kasvavat erilleen ja sit tulee uusia ihmisia. Te edellamainitut ette edusta mulle semmoista millaan tavalla. Oon tuntenut teidat skidista saakka laheiseksi ja tunnen edelleen. Seuraavaksi se tosiaan taytyy opetella nayttamaan. Vittu tyo ootte loisto jatkia! Love yall!!!

Mazaard. Sun kanssa nyt tulee lassytettya niin paljon et aika paljon on jo sanottu. Sun mielesta varmasti voisin olla valilla hiljaakin ja epailematta saatat tuntea mun lapsellisen naiveista vuodatuksista vuosiksi myotahapeaa =) Mut ma oon nosso ja taa tekee hyvaa sielulle =) Oot yks parhaista frendeista, no sa tiat senkin. Sun kanssa sentaan osannu olla yhteydessa. Kun toi valimatka ei ole ollut ylitsepaasematon ;) Ma lupaan et ma oon taalta tullessani varustettu vahemmalla maaralla  mustaa ja valkoista sisaltavia mielipiteita ja opin myos useammin olemaan vaarassa.

Ja kiitos eraanlaiselle lifecoachille:

Siis sa mua vahan vanhempi poika johon aloin tutustumaan sen jalkeen ku olin eka saanut  monosta paahan. Jatka on jeesannu mua miljoonalla tavalla oli kyse sitten mulle kulmassa psyykkamisesta, toista tai muutamien tuntien puhelin tai kahvipoytakeskusteluista. Ja vaikka kaikki ois pain helevettia ni tuommoisen keskustelun jalkeen yhtakkia mun elama hymyileekin =) Todella hieno taito. Rispekt!!! Nielasin sen punaisen pillerin. Tammosta taa sitten on =)



        Talla kertaa tammonen henkilokohtaisempi tilitys. Perheelle ja vanhimmille frendeille. Tuntui silta. Naita tulee viela lisaa =) Mut ens blogiin kirjoitan enemman tasta luostari meinigista. Ja oikiasti pyrin pistamaan niita kuvia. Nyt ois aika menna nukkumaan ni ehtii viela viisi tuntia lepuuttaa ennen aamulauluja ja ensimmaista aamulenkkia! Et se ois moro ja piis & love kaikille mainituille ja mainitsemattomille! Hyvaa yota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti