lauantai 17. toukokuuta 2014

Video: Monk Cribs ( ja korjaus ja lisäys edelliseen blogiin)

Ensiksi jatkoa edelliseen.

        Erään järvenpääläis syntyisen rap artistin biisin nimeä lainaten; back to square one. Eli mitä todennäköisimmin suoritan hiljaisuus retriitin sittenkin Koreassa 1500:n euron korvausta vastaan. Muualta ei meinaa löytyä näitä pitkiä mielen jameja aloittelijoille. Korealaiset ilmeisesti ovat sitä mieltä että turistit saavat ihan rauhassa seota kunhan vaan maksavat siitä ensin ;).

       Sitten tärkeämpääkin tärkeämpi pointti lahjoituksista. Kiitos tästä lainopillisesta huomautuksesta eräälle Herttoniemen hurjalle Taekwondo miehelle! Te ketkä haluatte rahallisesti tukea sitä että olen kerrankin hiljaa mielipiteineni, ilmoittakaa siitä minulle kun olette lahjoittanut, jotta voin lähettää teille vastikkeen. Eli heitän teitä jokaista valokuvalla jotta saadaan byrokraattiset mutkat suoraksi. Face tai sähköposti. Älä kysy enempää, kaverini on kirjoittanut aiheesta gradun, luotan tähän informaatioon. Jos lahjoitatte tarpeeksi rahaa en lähetä alastonkuvaa. Kaikille alle kymmenen euroa lahjoittaneille tulee amatöörimunkkipornoa. No niin. Nyt kun saatiin tämä virallinen ja asiallinen puoli hoidettua voidaan siirtyä seuraavaan kappaleeseen.

         Vähän vajaa kaksi kuukautta ehdin asua California-Kidin kanssa samassa laatikossa. Näin kolme vaihtoehtoa tulevaisuudesta 1. Elämme vielä muutaman kuukauden kämppiksinä ja päädyn paloittelemaan hänet kynsisaksilla ja myymään paikallisella torilla kissanruokana. 2. Jumalat, profeetat ja menninkäiset näkevät uhrautumiseni tason ja ymmärtävät että pelkkä valaistuminen ei enään riitä. Sietokykyni ansiosta minusta tulee puolijumala, Hercules. 3. Avioero.

        ...Nyt siellä kotisohvalla jo jännitetäänkin että kertooko huominen Iltalehti paloittelu murhaaja munkista... Vai tunnustiko Ukkosen jumala Pohjolan pojan omakseen.. No ei se perkele tunnustanut. Enkä löytänyt yöllä mun kynsisaksia. Kolmas vaihtoehto tuli kuitenkin kuin salama kirkkaalta taivaalta.. Hei, olikohan se sittenki Zeus... Aloin oikeasti jo tottua ajatukseen yhteiselosta ja sain sisäistä raivoani käännytettyä jo kohtalaisen mukavasti empatian puolelle. Samaisella hetkellä kun selitin tätä samaista stooria ystävälleni Simonille, zen mestari ajoi naapuriluostarin munkki homeboyn kanssa viereemme ja käski minut takapenkille. "Bob Qwang, I have a new job for you. You're going to be temple police". .... ....
--- RESPECT MY AUTHORITHY!!! ---  Ahahahahehhee!! ... Odotin että olisin saanut käsiaseen mutta sain jotain paljon parempaa uuden duunin kylkiäisenä. Uuden kämpän jossa asustan ihan ypöyksin. Uusi hima sijaitsee uuden kellotornin vieressä temppelin alamäessä jossa alan lokakuusta lähtien hakkaamaan kongia aamuneljältä.
        Viime viikolla aloitin jo herätyskellona toimimisen puisen rummun ja heleän ääneni avulla. Vedän aina vartin soolon. Viel joutuu skulaa covereita mut ootan et pääsis esittää omaa tuotantoo.. Biisissä on onneks vaan kolme sanaa et periaattessa aika helppo muistaa. Namu Ami Tabul. Kunnianosoitus äärettömälle valolle. Tavallaan tos on sen verran jo sisältöä ettei kai sitä tartte muuta sanoakaan. Viikon päästä alkaa skouden hommat. Eli klo 21-23 istun temppelin portilla ja varmistan että temppelin alueelta ei poistuta. Tämä tarkoittaa maksimissaan neljän tunnin yöunia. No en mä tänne nukkumaan tullutkaan. Oppiihan olemaan.

        Seuraavassa liikkuvan kuvan tallenteessa esittelen sinulle vanhan ja uuden kämppäni.

Tuotanto: Street Ninja Corporation
Ohjaus: Mä
Leikkaus: Meitsi
Kuvaus: Simon
Musiikki: MC Mitä vittuu?

S'il vous plaît.





Email: pohjolatoni@gmail.com
Tili lahjoituksille:  FI21 1064 3500 3504 13

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti