lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kamikazeeee!! Ja kuvia :)




        Ensi viikon torstaina matkustamme Japanian saarille Bob Sanin kanssa. Kyseessä on erittäin arkaluontoinen ninja samurai matka. Lähdemme viemään korealaista kamppailulaji osaamista vaihtokauppana paikalliseen tappamisen monimuotoiseen jaloon taitoon. Tavoitteena olisi tämän ekskursion jälkeen haldata savupommien ja myrkkynuolien valmistus ja niiden käyttö vuoristo ja viidakko olosuhteissa. Myös näkymättömyys on takaisin tuotavien oppien listalla. Ystäväni facebook sivua lukiessani sain kyllä vahvan käsityksen siitä että avioliitoksi kutsuttava -vaarallisen usein ihmissuhteita vääristävä instituutio- saattaa monesti opettaa jopa kuukausia kestäviä katoamistemppuja. Mutta sellainen koulutus on jo liian vaarallista jopa ninjoille. Oravan nahkana aion tarjota aitoa korealaista levitaatiota ja Intian vuoristosta tänne rantaunutta tulipallojen ampumista. Nehän oli meillä jo ekan kuukauden kotiläksyjä. Perus tiikerin ja lohikäärmeen metsästystä on harjoitettu myös ihan alusta asti. Kaiken tämän mystisyyden ja muinaisten taikojen värittämän reissumme ohessa käymme myös uusimassa viisumin mutta se on tällä matkalla sivuseikka. Jos häviämme todennäköisen lopputaistelun Gozillaa vastaan niin tämä olkoot viimeinen merkintä lokikirjaani.. Samalla pistän muutaman valokuvan rauhan ajan Koreasta. Jos sota tällä välin puhkeaa ja runtelee luostarimme meidän loikkauksemme johdosta ja taivaalta sataa sammakoita Suomeen saakka... Pahoitteluni. 





Pyhäinhäväistystä luostarin mies symbolin päällä... Ei me voitu tietää!!  Noh.. Saatiin kuvat ainakin otettua...
Spagettia

Nämä puhvelit mä roudaan joka aamu talleista tohon, pistän niille juomavedet ja siivoon niiden jätökset.









Kasarmimme eessä, suuri portti on.. No ei oo kyllä kovin suuri portti mutta anyways tää on meidän "yksiön" kuistilta.  Kuvassa mä jä Josh eli Funky monks! :)







Buddha patsas Golgulsassa

Golgulsan pää pyhättö

Aamu chant mesta

Swastika

Paikallinen mäntykoivukuusi


Kotitalo tieltä kuvattuna


                       


Vasemmalta Ninja munkki, mä, sleeping monk, teini, edessä Josh :)





                                              





Hevonen puri mua silmästä.  Jep.


Kiitos Ninni Keravalta!!! Mulle tuntematon tytö joka lugee mun blogia lähetti mulle suklaata! Mad love & huge respect!!!
Golgulsan pää pyhättö ja esiintymislava ylhäältä käsin

1 kommentti: